2015-05-24

Palm print bikini

Palm print bikini
Det här med att köpa bikini är inte helt lätt tycker jag. Dels ska den sitta bekvämt och kännas bra på kroppen. Jag vill kunna göra allt från att ligga stilla i en solstol och läsa till att spela beach-volley (och vara säker på att allt sitter på sin plats) och simma snabbt som tusan i havets vågor. Gärna känna mig lite såhär.

Palm print bikini
Så såg jag det här drömmiga plam-mönstret som H&M har på lite olika plagg. Då visste jag direkt att jag ville ha en sån bikini. Hög midja, knyt bak på toppen och lite gulddetaljer. Jag beställde den på nätet och den passade!

Palm print bikini
Nu väntar jag bara på solen, värmen och det turkosblåa vattnet.

0

Kommentera

silja

ah den är sjukt fin!! du har inte lust att tipsa om var du köpte kanske? ha en fin söndag!

Tack! Den kommer från H&M!

ISA

Döööh löve it! kände att överdelen nog kan va rätt smickrande för en mindre utrustad kvinna med? (syftar på mig själv alltså)
H&M va? eller? KRAM!

satte kanelbullen i halsen när jag såg den. SÅ. JÄVLA. FIN.

Tokfin ju <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.