2015-05-28

Ni bestämmer nästa tema i Monthly Makers

Monthly Makers

Nu är vi inne på sluttampen av Monthly Makers och temat MAGI. Ni kan fortfarande skicka in era bidrag till Jessica och inom några dagar kommer hon också att publicera ett samlingsinlägg på vad vi har skapat. Men redan nu vill jag prata om att temat för nästa månad inte är satt än. Det är nämligen ni som får vara med och bestämma vad vi ska ha för tema! 

Gå in på Monthly Makers på Facebook och kommentera på den här bilden med ett förslag på vad du tycker temat ska vara. Sen röstar vi om vad det blir. Kom med en eller flera idéer på tema så ser vi till att det blir något riktigt skoj vi får skapa i juni.

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Har du ingen aning om vad Monthly Makers är kan du läsa mer här

Vi som drog igång Monthly Makers är, AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

Vi finns också på facebook.com/monthlymakers, och kom ihåg att tagga med #monthlymakers på instagram.

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.