2015-05-03

Läsglasögonfesten

Reading glasses theme party

Jag berättade ju tidigare om att jag var på 30 årsfest med geniala temat läsglasögon förra helgen. Med mig hade jag förutom mina läsglasögon min lilla kamera, vi kikar närmare på hur det såg ut genom den. Men först tycker jag ni ska ta en extra titt på Philip och hans läsglasögon. Rosa bågar i sammet…

Jag är inte ens förvånad.

Reading glasses theme party
Vi hälsades välkomna av Matti, nybliven 30-åring och så klart supertaggad på kalas. Nedan följer en mängd bilder på mina kompisar i superläckra läsglasögon.

Reading glasses theme party
Reading glasses theme party
Elin och jag

Reading glasses theme party
Johannes hade riktigt bra glasögon.

Reading glasses theme party
Mickis och Elin

Reading glasses theme party
Philip och Sebbe. Vi alla fick varsitt uppdrag de första två timmarna. Philip skulle lukta och smaka på naturen (dvs deras trädgård), därav grässtråt i munnen. Jag skulle hitta på ett eget språk och slänga ur mig ord mitt i en mening och sen om någon undrade skulle jag låtsas som ingenting. Supersvårt.

Reading glasses theme party
Malte var peppad

Reading glasses theme party
Reading glasses theme party
Tanja, jag och Stina

Reading glasses theme party
Efter avklarade uppdrag och prat om närsynthet blev vi upphämtade av den här knäppa bussen som vi åkte runt, dansade och skrek oss hesa i två timmar innan vi blev avsläppta på Hötorget och vi gick in på Dubliners. Och där…

Reading glasses theme party
spelade ett liveband som Micke fick hoppa in och spela lite munspel med. Är man världsmästare i munspel så är man.

Bra kväll med ett kul tema. Och för er som inte vet så fullkomligt älskar jag temafester och att klä ut mig. Det var tyvärr alltför längesedan jag var på en dock. Men! I slutet av maj ska vi ha en 90-talsfest på kontoret. Pepp!

0

Kommentera

Haha fantastiskt roligt tema ju! Älskar när det är rätt så strikt men ändå variation på allas utklädnader 🙂

Men visst är det så. Då kan en vara kreativ utanför ändå givna ramar.

Alltså, vilket supertema egentligen! Och har man inga läsglasögon, nej men då kostar de ju typ ingenting i valfri billighets-butik liksom!

Men exakt! Mycket bra. TGR verkade vara det populäraste stället att köpa glasögon på faktiskt. 1 par 30kr!

Hahaha! Vilket härligt tema! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.