2015-05-07

Fyra tips en torsdag

Här kommer fyra tips på saker jag gillar denna, här i Stockholm, soliga torsdag.

lonely houses by sejkko

Tips no1 – Lonely Houses 
Först vill jag tipsa om ett jättefint fotoprojekt där Sjekko fotar ensamma små hus. Kolla in länken eller #sejkko_lonelyhouses på instagram för massa fina gulliga hus.

GoogleFeud
Tips no2 – GoogelFeud

GoogleFeud är ett litet, spel, kanske man kan säga. Där en ska gissa vad som är de tio vanligaste autocomplete-sökningarna från Google är baserat på fyra olika teman. Kul, beroendeframkallande och lite svårare än jag trodde faktiskt.

Tips no3 – YAHTZEE With Buddies
Jag spelar knappt alls några spel på min telefon längre. Tror det är fler än jag som har minskat på sitt spelande rätt mycket, för något år sedan var det betydligt mer prat om olika spel, men nu tror jag att instagram, snapchat etc har tagit över (slut på minianalys). Hur som helst. Det här Yatzyspelet är jättekul och perfekt som tidsfördriv lite då och då. Trots lite andra regler och poäng än jag är van vid så är det himla kul. Vill ni spela hittar ni mig under det ödmjuka namnet yatzymasterpro.

Köttet
Tips no4 – Kottet.se

Jag ”jobbar ju med webb” och äter inte kött. Därför blir jag väldigt glad när Vegosvar släpper kottet.se, en fin sajt om den svenska köttindustrin. Bra webb och bra information. Jag tycker att en får äta precis vad en vill men jag tycker att som konsument bör du vara medveten om vad det är du äter och varför. Bra och informativ sida helt enkelt.

Hoppas ni får en fin torsdag.

0

Kommentera

ISA

haha, neeej vågar inte ens börja med de där spelen. Pallar inte bli beroende av nått nytt 😉 men roliga tips!

Vilka bra tips!! Älskar särskilt hemsidan kottet.se , kände inte till den innan men blev positivt överraskad! Vilken fin blogg du har, och vad glad jag blir när jag träffar fler som inte äter kött och som har liknande intressen som jag! Fortsätt som du gör, jag ska definitivt börja följa din blogg! 🙂
Kram!

älskar sånna här vettiga tips

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.