2015-05-04

Duggregn och vita blommor

Blossom
Visst är det ingen som har tröttnat på våren och allt som blommar än? Nä, trodde väl det. Åtminstone har jag inte det. Så därför trotsade jag blåsten och duggregnet i lördags och tog tvärbanan till Luma för att kolla in det sista av de blommande vita körsbärsträden.

Blossom
Blossom
Jag vet inte om det berodde på regnet och blåsten, eller på att blomningen snart är över, (troligtvis en kombination i och för sig) men hela marken var täckt av vita blomblad. Fint ändå.

Blossom
Blossom
Blossom
Blossom
Blossom
Blossom
Blossom
Blossom
Blossom
Blossom
Blossom
Blossom
Blossom

Det var så himla fint där i Lumaparken. Knappt några människor alls (eller så berodde det på regnet) och så fanns det ju både vita och rosa körsbärsträd, även om de rosa var verkligen på sluttampen vad gäller blomningen. Men som tur var hann jag ju med rosa blommor i överflöd häromdagen i Kungsträdgården.

Nu har förresten Elsa bloggat om alla fina bidrag till Monthly Makers på temat tändstickor. Som vanligt, så kul att se er allas tolkningar. Det märktes att det var ett lite knivigare tema den här gången, då det inte var lika många som var med. Men om bara några dagar släpps nästa tema. Kul!

0

Kommentera

SÅ FINT!! Igen! Jag lägger mig en stund varje vår under Pildammsparken ena vita körsbärsträd. Det är fantastiskt.

fy fasen vilken tur att jag inte såg det här i fredags, när jag satt i ett småländskt ösregn som pågick ca hela dagen. dessa molnträd är ju FAN to the ASTISKA?!

fluffigt och vackert! Varje år samma sak – blir helt nipprig i kroppen av dessa fantastiska träd!

Fina bilder.

MEN NÄÄÄÄÄ vilket underbart inlägg! Så himla, himla vackert.
Och du, har minsann hållt utkik efter dina händer men har inte hittat någon video än. Är de det dina som håller i flaskan på en av bilderna? Mvh lite starstruck 😀

Det är ju svårt att få nog av dessa rosa blommor alltså ^^

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.