2015-04-18

Stressvecka, jobb, nyfixat hår och tändstickor

Weekend face

Den här veckan alltså. Vansinnigt intensiv vad gäller jobb och jag avslutade veckan igår med en 12 timmarsdag på kontoret. Jag var helt slut när jag kom hem i går kväll. Dessutom började jag dagen på gymmet vid 06.30, jobbade och efter mitt 12-timmars pass mötte jag upp Philip och Patrik för en drink. Hyfsat trött när jag kom hem.

Trots mycket jobb under veckan har jag ändå hunnit med att fixa håret dvs. adjö utväxt och slitna toppar!! Det är en sån himla skillnad med nyfixat hår. Trivs dessutom verkligen bra med att vara blond, det enda minuset är väl det här med att jag är långt ifrån blond naturligt, vilket gör att utväxten blir så himla påtaglig.

Sist men absolut inte minst vill jag tipsa om Alicias, Beatas, Annicas och Elsas inspirationsinlägg inför Monthly Makers och månadens utmaning som är tändstickor. Jag funderar fortfarande på vad jag ska göra. Det är som sagt Elsa som är värd den här månaden och den 25:e april kommer hon att publicera ett inlägg med vad hon har hittat på. Det är i det inlägget ni kan dela det ni har gjort. Hur går det för er? Har ni kommit på något än?

 

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.