2015-04-27

Måndag!

Monday

Glad måndag hörni! 

Idag är jag ovanligt pepp, trots måndag. Solen skiner hos mig, jag sov fler timmar än jag gjort på väldigt länge, det är bara fyra dagars jobb pga 1 maj. Mycket bra! Ska dessutom slutföra ett projekt jag har jobbat mycket och intensivt på och att göra klart och bocka av saker känns alltid bra enligt mig. 

I helgen var jag på 30årsfest med tema läsglasögon. Bilder och mer om det senare. 

Så en liten påminnelse till att ni kan länka era bidrag till Monthly MakersElsas blogg

0

Kommentera

alltså vilket unik och fantastiskt tema, känner jag redan nu. ser fram emot bilderna!

vad spännande temafest det låter som, har du varit på andra sådanna?

Det var ett rätt skojigt tema faktiskt. Om jag har varit på fler temafester? Jajemen, det är min favorittyp av fest att gå på. Temafester alltså.

Åh vitsippebackarna är ju för fina!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.