2015-04-10

Bra grejer en vårig fredag

Idag är det fredag och jag har så mycket fredagskänsla i kroppen. Solen skiner, jag använder mina nya vita sneakers och går med uppknäppt jacka. Det bara skriker vår om allt. Här kommer fem fina grejer just nu.

Things on A Friday
☼ Varje torsdagkväll skypear jag med mormor och morfar på Island. Det är megatrist att vi bor så långt ifrån varandra, men torsdagarna är så fina just för att vi känns nära för en liten stund.

Monthly Makers
☼ Det är den 10:e idag och det betyder Monthly Makers nya tema är släppt Elsa är värd för månadens tema som ni kan läsa om på hennes blogg.

Things on A Friday
Things on A Friday
☼ Det är så mycket blommor som blommar här i Stockholm. Blev helt nipprig när jag gick genom Humlegården i morse.

bbmeet
☼ Better Bloggers som är ett yrkesnätverk för bloggare anordnar ett meetup här i Stockholm den 21 april. Superkul och så behövligt med den här typen av plattform för oss bloggare.

Things on a Friday
☼ Jag jobbar på en byrå som gör innovationsdriven tjänstedesign och det är lika med att jag får testa massa kul prylar! Senaste veckorna har jag lekt med både Google Glass och Samsung Gear VR som bygger på Oculus Rift teknik. Och den senare har vi även utvecklat en app för. Prylnörden i mig dansar inombords.

Hoppas ni alla får en kalasfin helg!

0

Kommentera

ISA

Mycket fint idag! ser blomhav lite överallt i stockholm, blir lika glad varje gång <3

Åh vad himla glad jag blev av att läsa att du skypar med din morföräldrar. Så sött och fint! Fick en varm känsla i magen. Och vad underbart med alla blommor!

Vad kul att skypea! 😀 det är en bra uppfinning!

så himla gulligt&fint att du skypear med dina morföräldrar varje vecka!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.