2015-04-29

Att jobba på annan ort

Gräfsnäs

En tidig morgon i förra veckan hoppade jag och några av mina kollegor på ett tåg mot Alingsås. Vi skulle nämligen iväg och göra bizniz. Åker en morgontåget kl 06.07 får en lyxa med tågfrukost. Det gjorde vi sen jobbade vi hela tågresan tills vi var framme.

GräfsnäsVi skulle åka något längre än Alingsås, närmare bestämt Gräfsnäs och till det här tidsdokumentet till fabrik. Det var så mycket fina gamla grejer att titta på överallt. Kolla bara.

Gräfsnäs
Gräfsnäs
Gräfsnäs
Gräfsnäs
GräfsnäsNär vi hade imponerats över fabrikslokalen färdigt satte vi igång att jobba med det vi verkligen var där för. Det är, som typ allt annat jag gör hemligt än så länge så vi spolar fram tiden drygt 10 timmar tills den långa jobbdagen började lida mot sitt slut och vi gick ut en sväng.

Gräfsnäs
Gräfsnäs
I Gräfsnäs finns det ett gammalt slott, eller mer kanske en slottsruin. Den ville vi såklart se innan det blev för mörkt och den tillhörande slottsparken som var helt täckt av vitsippor. Så fint!

Gräfsnäs
Gräfsnäs
Gräfsnäs

Vi gick, pratade jobb och blickade ut över sjön. Sen var det sovdags och ännu mer jobb nästa morgon. Även om gånger då jag jobbar på annan plats blir väldigt långa dagar så är det kul att få lite miljöombyte och jobba från ett annat ställe.

0

Kommentera

ISA

RÄTT fint ändå att åka på jobbresa ;D

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.