2015-03-01

Rutor från telefonen

February 2015

◼ Jag tryckte på en tröja till tidningen Bobo ◼ Åkte tunnelbana från vitt Narnia-landskap ◼ Vek massa papper ◼ Som jag använde till Monthly Makers första tema ◼ Gjorde en anslagstavla av ståltråd ◼ Mindes när jag plåtades för Mama ◼ Åkte till Frankfurt och gick på pysselmässa ◼ Promenerade i ett vårigt Frankfurt ◼ Firade att Äventyret fyllde 1 år ◼ Gick runt i Solna bland Minecraft-hus ◼ Lånade böcker på biblioteket ◼ Åt semlor ◼ Såg Alt J på Münchenbryggeriet ◼ Var på filmhuset och såg två filmer ◼ Fixade ny sänggavel av en bordsskiva ◼ Lördagsfikade i drömmigaste huset

Nu är jag peppad på mars och redo för vår! Vill ni följa mig på instagram heter jag @Dnilva

0

Kommentera

rotundan i stadsbibblan. <3333 har lite svårt med ljudet och allt eko, men att stå där nere och bara titta upp är ju det finaste.

Jag känner mig alltid lite malplacerad där. Men det är ju värt att gå dit och bara få stå i en så fin miljö.

din instagramfeed – *hjärtögonemoji*

🙂 Puss!

Ååååh, biblioteket!
Så mange fine og lyse bilder! Jeg elsker å se tilbake på måneden gjennom instagram, for det blir alltid så fargerikt og gledelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.