2015-03-11

Ett dygn på Yasuragi

Först och främst kul att så många är peppade på nya temat för Monthly Makers. Jag är också peppad, och har börjat leta runt efter inspiration på internet så om några dagar tänkte jag dela med mig av ett inspirationsinlägg på temat lera. Men innan dess hoppar vi tillbaka till min söndag då Philip och jag åkte ut till Yasuragi Hasseludden för att under ett knappt dygn spa:a och slappna av.

Weekend at Yasuragi
Weekend at Yasuragi
Weekend at Yasuragi
Weekend at Yasuragi
Weekend at Yasuragi
Weekend at Yasuragi
Weekend at Yasuragi

Varken Philip eller jag har varit på SPA innan så för oss var hela den här upplevelsen av att åka iväg och slappna av helt ny. Direkt när vi kom fram bytte vi om till badkläder och yukata som låg och väntade på våra rum. Jag som annars är en minst sagt rastlös person fick faktiskt anstränga mig en hel del till att bara slappna av. Men efter en ansiktsbehandling, spirulina te och tysta rum med utsikt över tallar och Stockholms inlopp samt en traditionell japansk tvagning så började lugnet att infinna sig. Vi gjorde egentligen inte så mycket utan bara var. Framåt kvällen hade vi bokat bord på deras restaurang Tokyo. Helt okej mat, men vi kunde ändå inte låta bli att jämföra maten vi åt där med den vi åt när vi var i Tokyo på riktigt.

Morgonen som kom dvs. måndagen, kunde liksom inte börjat bättre. Jag vaknade tidigt, som alltid. Gick ner till badet och simmade en stund, la mig sen ute i en av de varma källorna och såg solen gå upp. Drömde om den perfekta frukosten som jag faktiskt fick sen. Allt jag var sugen på fanns där. Så det blir full pott på deras hotellfrukost. Sen var det bara att byta om till vanliga kläder igen och åka till jobbet. Tänk vad fint om alla veckor kunde starta såhär!

P.S. Tack för all er input angående upplägget på bloggen, fortsätt gärna komma med åsikter och tankar om vad ni tycker är bra och dåligt. Ni får hemskt gärna tycka till om själva designen på bloggen också. Och stort tack för att ni läser! ♡

0

Kommentera

åhh älskar verkligen spa. har också skitsvårt för att slappna av ordentligt så för mig är det en utmaning varje gång. men jag älskar’t.

Låter helt fantastiskt! Och snygg-örhängena är i ser jag 🙂

Det var det också 🙂 Jajemen! Vill använda dem varje dag!

Det där spa:et dyker upp titt som tätt bland Stockholmsbaserade sociala medier-konton, hehe, och det ser faktiskt väldigt fint ut. Är det värt ett besök om man är på Stockholmssemester?

Jag har inget annat spaigt att jämföra med men tycker att det var väldigt fint och skönt att komma bort en stund. Jag tycker nog att det kan vara värt ett besök om en känner för att lyxa lite.

ISA

den där bilden på dig med turbanen är så vacker! Ser att du är modell 🙂 Måste bara fråga: vad är det svarta (?) i skålen vid frullen? något nytt superhälsosamt? :))

Tack! Det ”svarta” är chia-gröt med bär. Brukar tycka att det är lite läbbigt i konsistensen annars, men denna var så magiskt god!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.