2015-02-04

Hemma igen!

Frankfurt

Hej!
Nu är jag hemma från Frankfurt och Creativeworld / Paperworld igen. Med mig har jag förutom påbörjan till en förkylning en hel del tankar, lite pepp och ett gäng bilder. Vi tar det så småningom och efter att jag har lämnat in en pitch på jobbet. Men för att stilla allas nyfikna tankar om det var mycket scrapbooking eller inte på mässan kan jag meddela att JA, det var det. Men det fanns en del annat betydligt roligare också. Det tänkte jag visa lite närmare i ett senare inlägg.

Jag blev lite förälskad i den här lilla kiosken som fanns på Frankfurts centralstation, den var så himla filmisk på något vis.

0

Kommentera

Hann också tänka ”det där ser ut som en scen i en film” innan jag hunnit läsa klart ditt inlägg 😛

ser ju nästan inklippt ut! så fint. peppar på att se dina bilder!

Verkligen en filmisk bild också!

ISA

välkommen hem! hoppas det var inspirerande :))

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.