2015-02-20

Fem februari från förr

Jag har haft strul med mina äldre inlägg på bloggen och att bilderna inte visas ordentligt. En del av problemet verkar löst, men det är något som fortfarande strular. Det fick mig i alla fall att fastna och titta igenom arkivet, vilket alltid är skoj. Så här kommer fem februaris.

Recent snapshots
Recent snapshots

2014
Philip och jag flyttade från våran sekelskiftesdröm i Hornstull med högt i tak och kakelugn till en funkis-tvåa i Hägerstensåsen. Jag startade byrå, jobbade jättemycket, plåtades för en tidning och hade grymma ögonbryn.

Bali
Bali
Bali
Gili Trawangan

2013
Var jag ute och backpackade i sydostasien i dryga tre månader. I februari hängde vi mest på Bali och Gili Trawangan. Njöt av att ha en lugn vardag med nya spännande platser och saker att se hela tiden.

Anna María LarssonUrban by Björn Axén 2012/2013 Gloss Magazine March 2012

2012
Jag färgade håret rött och klippte det kort, igen! Gick på branschfester och gjorde två roliga modell-jobb.

Weekend

2011
Håret var svart och jag gick långa promenader i ett vintrigt Hornstull. Var med i Metro Weekend och jag älskade allt med ingefära (gör jag fortfarande).

2010
2010
Jag pluggade på Hyper Island och jobbade med praktikansökningar. Ägnade största delen av min vakna tid på skolan och fanns på storbildstavla på Norrlandsgatan.

Börjar känna mig gammal nu när jag inser hur fort tiden faktiskt går och hur många år sedan vissa saker var som kändes så himla nyss verkligen är.

0

Kommentera

Åh vilken härlig resa det ser ut som! Och vad cool du var i rött hår. 🙂

hej! allt bra? 🙂

Alltså, du är helt fantastiskt vacker!

Herrejösses vad du är vacker!

ISA

oj gud vad du ändrats genom åren! 🙂 FIN!

hur cool och fin och duktig är inte du

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.