2015-01-03

Nyårsklädd

New Years Eve outfit
New Years Eve outfit
New Years Eve outfitSjälvklart åkte min glittrigaste klänning på när 2015 skulle firas in. Jag älskar den här klänningen och det är, som jag sagt tidigare, synd att det inte är mer socialt accepterat att vara glittrig lite oftare.

New Years Eve outfitJag letade igenom mitt nagellacks-förråd och komponerade ihop naglar som matchade klänningen.

Sen tog jag Philip, en flaska bubbel, innehållet till efterrätten och ett gäng tomtebloss under armen så gick vi hem till Kristin och Marco för att fira in det nya året. Men det tar vi en annan dag. Idag står nämligen mastodontprojektet rensa och organisera klädkammaren/förrådet på agendan.

0

Kommentera

SÅ FIN!

Tack 🙂

Sa-go-lik klänning! Jag tror det är läge att göra om vad som är socialt accepterat. Hade jag haft den där i min ägo hade jag burit den jämt!

Hehe tack! Ja, det är kanske läge att ändra på det alltså. 😛

Sjukt fin klänning! Gott nytt år! <3

Så himla tjusig och så himla nyårsperfekt! Vem älskar inte glitter liksom!

Så himla tjusig!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.