2015-01-10

Monthly Makers

Nu ska jag berätta om en pepp grej. Det är ett projekt som jag och elva andra bloggare, med olika bloggar, men med ett gemensamt intresse för att kreera och skapa grejer har dragit igång. MONTHLY MAKERS kallar vi det och går ut på att den 10:e varje månad släpper vi ett tema på en av våra bloggar (månadens värdblogg) och på facebook, som utmanar mig och er alla som vill vara med att skapa något på det givna temat. Vem som helst kan vara med och delta genom att publicera sitt verk på sin blogg eller instagram. Använd gärna #MonthlyMakers. För att vi alla tolv och andra lätt ska kunna titta på de fina skapelserna vi alla har gjort så skriver du också en kommentar i den ansvariga bloggarens kommentarsfält på det inlägget som hon presenterar sitt färdiga verk i. Detta kommer att ske den 25:e varje månad.

Vem som helst kan vara med och skapa på det givna temat. Det finns inga regler utan är mer som en återkommande kul grej för att utveckla och upprätthålla sin kreativitet. Stort, litet, ambitiöst eller den första idén du kom att tänka på spelar ingen roll. Det viktiga är att du bara satte dig ner och gjorde något. Jag är superpeppad och tror att detta är en mycket fin början på skaparåret 2015.

Vilka är vi 12 då? Jo, det är jag, Alicia Sivert, Atilio, Beata, Elsa Maria, Hej Regina, Herbariumet, Inspirami, Jess Karlsson, Jessica Andersdotter, Mikaela och Unvélo

Januarivärd är Unvélo – Emelie, så in och läs mer om månadens tema PAPPER hos henne.

Hoppas ni vill vara med!

Monthly Makers finns också på facebook. Gilla oss där för att hänga med på vad som händer.

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

0

Kommentera

Supersnitsigt, kommer bli så himla bra!

Men det verkar ha tillkommit ett s i slutet av mitt namn och tappats ett i i atilio! 😛

Ja men så pepp! Hoppsan, gick visst lite snabbt. Nu är det fixat. Tack!

Sicken rolig och bra grej, ska jag allt hålla koll på!

Tack! Det gör du rätt i!

Mycket pedagogiskt, och detta ska bli så fett!

Ska bli himla roligt att se vad alla skapar, och få anta utmaningen själv med!

Men precis. Jag är lika spänd jag 🙂

gud vad kul! pepp för er och så bra initiativ! har själv tänkt på att jag är bra att skapa typ text i huvudet och datorn, men gör alldeles för lite med mina händer. pepp på att haka på dessa grymma projekt!

Ja, men visst är det! Haka på när du känner för’t, meningen är ju att en bara ska göra något liksom. Allt räknas.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.