2015-01-19

Italiensk vinlunch

Italian lunch at Stefans
Italian lunch at Stefans
Italian lunch at Stefans
Italian lunch at Stefans

I lördags var jag och ett gäng kompisar bjudna på italiensk vinlunch hemma hos Stefan. När Philip och jag kom dit var bordet redan dukat, det doftade basilika och magarna kurrade av hunger. Vi åt caprese, oliver, gott bröd med mängder av olivolja (och två sorters korvar för köttisarna) som en liten uppvärmning. Som huvudrätt åt vi en supergod svamppasta med massa parmesan. Sen en liten kula grapesorbét för att neutralisera innan vi avslutade med en liten ostbricka. Solen gassade in i lägenheten och vi låtsades för en stund att vi var i Italien på riktigt.

Mat, vänner och vin = mycket fint.

0

Kommentera

VAD GOTT DET SER UT! Säg till Stefan att han får bjuda mig nästa gång, haha!

Haha! Lätt att jag säger till honom 😉

Mmmmm såg inte dumt ut det där inte!

ISA

Nej men jesus vad lyxigt och gott. Dukat bord med vin = himla najs!

Stefan kan han! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.