2014-12-30

Snö, skridskor och sol

Second Christmas Second Christmas Second Christmas Second Christmas Second Christmas Second Christmas Second Christmas Second Christmas Second Christmas Second Christmas Second Christmas Second Christmas Second Christmas

I lördags var det en så galet fin vinterdag. Det var massa minusgrader, klarblå himmel och solen värmde. Vi var fortfarande ute på Ekerö hos Philips syster. På förmiddagen klädde vi på oss varma kläder, plockade fram skridskorna till Philips systerdöttrar Stina och Selma och gick sedan ut. Trots rätt så himla lite snö gick det ändå att åka lite pulka i de små sluttningarna som fanns runt huset . Isen var frusen och semiskottad så Stina åkte några varv. Hela världen var alldeles täckt av frost och det knarrade härligt under skosulorna. Vi gick bort till Mälaren för att titta ut över vattnet och en familj hade precis grillat på stranden. Solen värmde våra kalla kinder och efter promenaden gick vi hem igen och åt lite mer julgodis innan vi vinkade hejdå och tackade för den här julen.  Det blev ändå en vit jul, tack.

0

Kommentera

ISA

åh vilka söta kids! och fin dag 🙂

Stenen till höger på sista bilden ser ut som ett gulligt björnhuvud med en festlig krage…

Haha! Ja, verkligen. Sjukt ju.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.