2014-12-09

Lucka nr 9: En bild från din arbetsplats

Dags för lucka nr 9 i Emily Dahls julkalender.

Breakfast at work
Lucka nr 9: En bild från din arbetsplats

En lyx på mitt jobb är att vi varje morgon får frukost. Det finns yoghurt, fil, müsli, olika surdegslimpor, ost, grönsaker, annat pålägg och Finn Crisp (min favorit). Det är så lyxigt att inte behöva äta frukost hemma. Eller lyxen ligger kanske snarare i att jag får sova liiiite längre eller hinna med något annat hemma, som typ att blogga på morgnarna vilket jag oftast gör. En superbra grej tycker jag i alla fall.

Det här är en del av ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

0

Kommentera

ISA

den ultimata lyxen skulle jag säga! i framtiden ska jag med ha en arbetsplats med frulle. Punkt! 😉

ÅH. LYX. dör. älskar att byråbranschen är ju så jäkla bra på att bjuda på mat. *peppar*

Åh, det här är ju helt fantastiskt lyxigt. Vill också ha en sån arbetsplats 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.