2014-12-07

Lucka nr 7: En bild du tagit som du själv tycker mycket om

Dags för lucka nr 7 i Emily Dahls julkalender.

Easter 2013

Lucka nr 7: En bild du tagit som du själv tycker mycket om

Nu får fina farmor vara med på ännu en bild i julkalendern. Men den här bilden som jag fotade på henne påsken 2013, någon vecka efter att Philip och jag hade kommit hem från våran Asien-resa betyder så mycket. Den är så mycket farmor liksom. Hon har bakat bullar, rulltårta och drömmar. Vi sitter vid matsalsbordet i hennes vardagsrum i huset i Tierp och fikar. Det dricks kaffe ur hennes ”Måsen” koppar. Vi alla sitter på samma platser som vi alltid har suttit på. Pappa på hennes vänstra sida och jag bredvid pappa. Mamma på hennes högra sida och Hannes bredvid mamma. Farmor ler sitt mysiga leende och jag vill liksom bara ha henne såhär hos mig för alltid. Jag har använt den här bilden som skissbild i flera projekt jag jobbat med, bara för att det är en (ursäkta mig, jag är kanske något partisk) så jäkla mysig och genom-bra bild.

Det här är en del av ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

0

Kommentera

verkligen supermysig bild! älskar den andra också du har, wefien på dig och din mormor och morfar. verkligen en bild att plocka fram under hela livet och minnas och älska.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.