2014-12-04

Lucka nr 4: En bild du tog när du kände dig sorgsen

Dags för lucka nr 4 i Emily Dahls julkalender.

Where I grew up

Lucka nr 4: En bild du tog när du kände dig sorgsen

I dagens lucka av julkalendern är tanken att jag ska visa en bild som jag har tagit när jag varit sorgsen, ledsen eller deppig. När jag satt och letade igenom mina bilder kom jag fram till att när jag är i de sinnesstämningarna så fotar jag väldigt lite. Knappt alls. Men den här bilden var det nog ändå något sorgsamt vemod kring när jag fotade. Det var sista gången jag hälsade på mamma och pappa i deras hus. Huset som jag bodde mina första 18 år av livet. Gatan där jag lärde mig cykla, området vi lekte ”på rymmen”. Stället jag förbannade att det var så litet men ändå en sån trygghet.

Det var en rätt varm försommarkväll. Jag, mamma och pappa gick en promenad ut på cykelvägen mellan åkrarna. Solen var på väg ner och gav ett så himla fint ljus. Det kändes verkligen som ett värdigt farväl och på ett fint sätt var det sorgligt.

Det här är en del av ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

0

Kommentera

Åh vad fint ljus!

Men fint! Alltså så himla fantastiskt fin bild! Varmt och somrigt och skirt liksom

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.