2014-12-22

Lucka nr 22: En bild som du tycker är din finaste från i år

Dags för lucka nr 22 i Emily Dahls julkalender.

Stockholm guide

Lucka nr 22: En bild som du tycker är din finaste från i år

Den här luckan var knepig tycker jag. När jag fotar är det mest för dokumentation och de är sällan tekniskt hundraprocentiga. Så det får faktiskt bli två bilder. Den här första är en bild på Josephine som var och hälsade på från Hong Kong. Jag var Stockholmsgiude åt henne och hennes man Amor. När jag tog den här bilden var vi ute och tittade på Drottningholm. Vet faktiskt inte vad det är med den här bilden, men jag blir glad varje gång jag tittar på den. Jag blir påmind om hur himla fin och gullig Joesphine är. Allt är rätt så grått i bilden utom hennes färgglada skor. Det är fint samt så gillar jag kompositionen och det lite jämngrå ljuset. Höjdpunkten var nog ändå när självaste Kungen långsamt körde förbi oss i sin bil, stannar till och tittar på oss varpå Amor säger ”Oh, yes we’re lucky.” Jag som guide fick ju extra bra betyg att jag fixade ett öga-mot-öga moment med Kungen.

Sunset in Hornstull

Den här bilden gillar jag också så mycket för att solnedgången bara var så magisk. Jag skulle träffa Caroline och Moa på BarBro för att äta SpicyTuna en kväll i mars, jag var lite sen och skyndade mig från Hornstulls tunnelbana ner mot vattnet och har det här magiska framför mina ögon. Var liksom bara tvungen att knäppa en bild med telefonen. Så. Himla. Vackert.

Det här är en del av ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.