2014-12-19

Lucka nr 19: En bild från din semester/ditt sommarlov

Dags för lucka nr 19 i Emily Dahls julkalender.

Galet vad december har gått fort alltså om fem dagar är det julafton och jag ska försöka hinna med alla inlämningar och deadlines innan jag kan andas ut och ta semester. Jag har dessutom massa bilder från Island som ligger och väntar på att jag ska hinna gå igenom och lägga upp dem. Det blir sen, håll till godo med dagens lucka så länge.

The Bråvalla Festival

Lucka nr 19: En bild från din semester/ditt sommarlov

Jag hade en ovanligt kort semester i somras. Men en bra grej jag gjorde var att ta en långhelg ledigt i slutet av juni för att gå på Bråvallafestivalen i Norrköping. Bilden togs första kvällen när vi hade styrt upp vårt camp. Jag var sjukt taggad på festival och var helt lyrisk över att vi ändå hade fått lite sol (väderprognosen var helt galen, hur mycket regn som helst var utlovat). Det var tre grymma festivaldagar med bra häng, musik och churros, icke att förglömma dessa vansinnigt goda skapelser. Sommar, festival och churros. Ja tack!

Det här är en del av ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.