2014-12-15

Lucka nr 15: En bild på en person som får dig att skratta

Dags för lucka nr 15 i Emily Dahls julkalender.

Gårdagens lucka (en bild som du inte minns att du tagit) blev liksom aldrig av, jag skyller på mitt excellenta minne helt enkelt, då jag nog minns de flesta (för att inte säga alla) bilder jag har tagit. Nåja, till dagens lucka.

A-fest!

Lucka nr 15: En bild på en person som får dig att skratta

Jag kan nog inte välja en ensam person som får mig att skratta utan det får bli en bild som får representera alla mina vänner. För de får mig verkligen att skratta. Dessutom är det nog en omöjlighet att hitta en bild där verkligen alla är samlade, men på denna var ett helt gäng med i alla fall. Jag är riktigt himla glad att jag har ett så fint gäng omkring mig som får mig att skratta högt, ljudligt och hjärtligt. Så tack för att ni får mig att skratta kompisar!

Det här är en del av ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

0

Kommentera

ISA

SÅ skön och klockren bild 😀

Å vad fin. Bara massa skratt och kärlek!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.