2014-12-30

2014 genom instagram

Jag fortsätter sammanfattningen av 2014 med en liten tillbakablick av hur mitt år har sett ut genom instagram. En ruta per månad.

januari-februari_2014I januari var jag guide åt Amor och Josephine som hälsade på från Hong Kong. Vi hade två jätteroliga och knasiga dagar. I februari fotades jag för tidningen Mama och jag ville ha vartenda plagg.

mars-april_2014Mars åkte vi stup i kvarten till IKEA för att fixa med våran nya lägenhet. I april blommade körsbärsträden i Kungsträdgården och jag åkte dit en tidig morgon innan jobbet för att njuta.

maj-juni_2014Maj började med en Parisvistelse och jag stod på händer framför Eiffeltornet. I mitten av juni gifte sig Jossan och Daniel, bröllopet var helt magiskt och sagolikt.

juli-augusti_2014Juli, åh! Här maxade jag med hela två veckors semester. Roadtrips, korsord, bad, värmebölja. Älskade juli du var så himla fin. Sen blev det augusti och jag och det här fina gänget åkte upp till Mora för att springa Vasastafetten.

september-oktober_2014I september blev det skogsutflykt med sjuka mängder svamp. Luften var fortfarande varm och skogen doftade höst. Sen kom oktober och träden och naturen brann. Jag var duktig och gick morgonpromenader flera dagar i veckan.

november-december_2014November var mest grå och bestod av jobb, men mellan varven hann jag äta lyxfrukost på Lydmar. Sen nu i december åkte jag till Island och fick känna på riktig vinter i tio dagar.

Tack för i år instagram. Vill ni följa mig heter jag @dnilva

0

Kommentera

Vilka härliga bilder, jag la till dig på instagram LouiseAxelberg heter jag. Du hade så himla klara och skarpa bilder, det gillar jag 🙂

Om du gillade julkalender som Emily Dahl hade på sin blogg under december månad så vill jag tipsa dig om min fotoutmaning 2015.
Den är uppbyggd på samma vis men under ett helt år istället. En dag i veckan, valfri, så lägger du upp en bild som passar till veckans tema på din blogg och/eller instagram.
All information om fotoutmaningen 2015 och varje veckans tema hittar du på den här adressen.
http://louiseiturkiet.blogg.se/2014/december/53-veckors-fotoutmaning.html

Ha en bra Tisdag och god fortsättning på nya året.
Kramar Louise

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.