2014-11-20

Tre grejer som botar ett grått november

Såhär i gråaste november tror jag, i alla fall för min egen del, att jag måste ha saker att se fram emot. För annars blir mörkret bara outhärdligt och jag vill knappt kliva upp ur sängen. Här är tre grejer som jag har på min ”Att-göra-när-november-är-grått-och-trist-lista

Socker_affisch_Form JoAnn Tan Studio
Gå till Nordiska Museet och se deras utställning om Socker. Tror det finns väldigt mycket fint att titta på och att jag kommer lära mig en del. Utställningen pågår till 6 september 2015 (bör ju helt klart hinna med detta).

koons
Jag vill till Moderna Museet i Stockholm och titta på utställningen ”Skulptur efter skulptur”. Bara det faktumet att en av skulpturerna är en enorm ballongfigur gör att jag vill åka dit. Utställningen pågår till 18 januari 2015.


Efter att ha läst flera blogginlägg och länge haft ett sug efter en god egg florentine så måste jag ju bara ta mig till Greasy Spoon. Får hoppas att jag får plats bara då det verkar vara rätt fullt av folk. (Den superläskande bilden på exakt det jag skulle beställa har jag lånat av fina Vicky.)

0

Kommentera

gah. vill till stockholm!!!

Ska till Stockholm nästa helg och vet inte om det finns någon lucka i det redan rätt fullspäckade schemat. Men om det gör det så ska jag definitivt tänka på dina två första tips. Så bra!

Måste bara säga att jag är så glad att jag har hittat din blogg. En helt fantastisk mix av allt möjligt!

Ja, men gör det. Hoppas du hinner något av dem. Men tack snälla för fina ord. Detsamma om din blogg alltså!

det är ju iochförsig det enda jag testat på greasy spoon, eggs florentine och blåbär/mascarponepannkakor alltså, men skulle inte rekommendera att testa nåt annat än detta. möms!

ISA

SÅ BRA saker. Behöver pepp från typ oktober-april känner jag 😉 Förutom i år då när jag ska till LA. precis som du skrev – google earth är asbra att vandra runt på! kram

Heheh den där planschen har jag helt utan att ha sett utställningen, tycker den var SÅ FIN

Ja, men jag vill också ha den. Eller jag MÅSTE ha den. Så fin ju!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.