2014-11-17

Jobb i Göteborg

Göteborg
Göteborg
Göteborg
Göteborg
Göteborg

Göteborg

Här kommer 6 bilder från min telefon när jag var i Göteborg onsdag och torsdag i förra veckan för lite workshops och möten. Trots att i princip all tid gick åt till att jobba så var vi ju ändå tvungna att äta mat och sova någonstans. Vi bodde på hotell Pigalle. Superfint hotell som verkligen andades tidigt 1900-tal och en känsla av Paris. Men innan jag gick och la mig i hotellsängen gick vi ut på stan och åt mat. Vi började med pintxos på Basque och gick sen till Hello Monkey. Supergott och trevligt på båda ställena.

Jag gillar bara Göteborg mer och mer för varje gång jag är där.

0

Kommentera

silja

vilken fin blommig skjorta! var köpte du den? glad mandag 🙂

Den kommer från Monki, men jag köpte den för något år sedan så den finns inte kvar i butik, tyvärr.

Vilken extremmysigt hotell!!! och håller med ovanstående om skjortan! 🙂

ISA

men gudars vilken mysig stämning det verkar vara på det där stället!

Åh, vilket badrum! Verkligen fin Paris-känsla.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.