2014-07-31

Den obligatoriska stenbilden, vågor och bad

Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad

Så blev det tisdag, dagen efter måndagsklubben. Vi åt universums bästa brunch, löste korsord och framåt seneftermiddagen åkte Elias, Ekan, Tanja och Sebbe hem. Vi har som tradition att gå ut till den stora stenen vid havet och ta en bild i solnedgången. Tyvärr regnade det på söndagen och när solen gick ner i måndags var vi ju på måndagsklubben så trots halv trupp var det vår enda chans att få en bild. Det hade regnat av och till så vi tänkte att det kanske skulle få bli en bild utan en solnedgång. Men när vi gick mot stenen var det så vackert. Himlen var alldeles orange. Så kom vi fram till stenen och solen gömde sig bakom en molnbank nere vid horisonten. Men vi fick en bild i alla fall. Och JohnJohn fick sig en egen stenbild dessutom!

Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad

Så blev det ny morgon, något bättre väder och innan Calle, Emma, JohnJohn, Patrik och Stefan skulle åka hem ville de naturligtvis hinna med ett sista bad. Vågorna var stora och vinden kraftig, men det gjorde inte så mycket älskar man att bada som vissa gör så spelar det ingen roll. Jag som inte alls gillar att bada kallt dokumenterade istället och satt i den varma sanden.

Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in HalmstadPhilip och jag kände oss nöjda och gick hemåt igen. Men först en hoppbild!

Summer in HalmstadSen kom Stefan och Patrik och ville hoppa de med.

Det var allt för 2014 års häng i Påarp med gänget. Men Philip och jag kände oss inte klara alls, så vi stannade kvar i stugan i några dagar till.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.