2014-06-24

Ståltråd och nagellack

DIY - Flowers with wire and nail polish
DIY - Flowers with wire and nail polish

För ett tag sedan såg jag en blomkrans på Pinterest som var gjord av ståltråd och nagellack. Jag var tveksam på hur det ens funkade och var här om kvällen tvungen att testa göra själv. Det var rätt kul och blev ganska så fint. Men jag vet inte vad jag ska göra av alla blommorna än. Kanske en krans, bra-att-ha-för-dekoration-på-paket, en brosch eller något annat. Det var rätt kul och avkopplande att göra faktiskt.

Mormor visade också blommor gjorda av strumpbyxor och ståltråd, så det får bli nästa prova-på grej. Till dem och de andra blommorna behöver jag dock någon slags tejp/band som man sträcker och som sen klibbar i sig själv (så beskrev mormor det i alla fall). Har aldrig sett något sånt men hoppas jag ändå kan hitta det. Någon som vet vad det är hon kan ha menat och var jag kan få tag i det?

0

Kommentera

Åh vad fiffigt!

Åh men vad fint! Är det bara nagellack som du har på ”blombladen”? Skulle du inte kunna göra ett inlägg och visa hur du gjorde? 🙂

Ja, precis det är bara nagellack. Absolut kan jag göra ett inlägg och visa hur jag har gjort 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.