2014-06-18

Sommarlistan

 

Jag älskar listor och därför har jag knåpat ihop en liten sommarlista för att peppa igång sommaren.

Hur ser dina planer ut för sommaren?
Jag har drygt två veckors semester och dom ska maximeras. Först blir det häng i Halmstad med både Philips familj och så kommer ett gäng vänner komma ner. Då ska vi gå på måndagsklubben (typ femte året i rad), bada, grilla och ha det allmänt somrigt. Sen har jag en roadtrip med minibuss upp till Östersund inplanerad. Där ska jag och ett gäng gamla pluggkompisar från Piteå ses och hänga. Tror det blir sjukt kul.

Vad ska du göra på midsommar?
Jag kommer stanna kvar i Stockholm med knyt, lekar och firande på en kompis innergård på Kungsholmen. Tror det kommer bli himla fint.

Vilken är din bästa sommarfrukost?
Min bästa sommarfrukost är färska bär i mängder gärna jordgubbar och hallon. Till det några finn crisp med avokado, körsbärstomat och örtsalt på. Sen för att avsluta vill jag ha några skivor vattenmelon. Och självklart äter jag frukosten utomhus!

Popaganda 2013

Bästa sommarlåten?
Sjukt svårt, finns ca en miljard bra sommarlåtar. Men just nu måste jag säga Icona Pop – I Love it.

Ska du åka på någon festival i sommar?
Ja men jag ska ju det! Jag ska till Bråvalla om en dryg vecka, är så himla peppad! Någon mer som ska dit?

Vad vill du helst grilla?
Grönsaker! Sparris, majs, lök, fänkål, morötter och bananer (som fylls med med choklad och grädde).

Vad dricker du i sommar?
Flädersaft och Pimm’s!

On the road

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
Svårt att säga innan sommaren faktiskt, men jag är hittills väldigt nöjd med mina mönstrade shorts från Angelica Blicks BikBok-kollekion. Välklätt och bekvämt i samma.

Vad ska du läsa i sommar?
Jag har precis läst ut min bok. (Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. Svinbra.) Så nu letar jag efter en ny bok. Tipsa gärna om bra böcker.

Midsommar 2013

Bästa parken?
Bästa parkhänget är i Tanto eller på Långholmen (om det nu kan räknas som park) fast nu när vi har flyttat från Hornstull måste jag kanske leta upp flera parker.

Blå Lagunen
Bästa badstället?
Jag är egentligen världens största badkruka och tycker oftast att det är för kallt i vattnet eller för läskigt. Men är det riktigt varmt ute så badar även jag.
I Stockholm: Ute på udden på Långholmen.
I Halmstad: Vid Philips föräldrars stuga.
Och en bubblare som jag hoppas få bada igen vid var ett ställe Stefan visade mig sist vi var i Östersund. En lagun med vattenfall och stenar mitt ute i ingenstans. Dit hoppas jag att vi åker i sommar.

0

Kommentera

Bra lista! Jag läste också ut Nina Åkestams bok i ett nafs! Två andra böcker jag har med på semestern är Sigge Eklunds ”in i labyrinten” som var välskriven och bra semester lektyr. Bok två som jag är halvvägs in i är ”stoner” av John Williams som, hm, är lite tyngre än Sigges men är en bok som bli bättre och bättre för varje läst sida 🙂

Tack, det där låter som två bra böcker. Ska genast kolla upp!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.