2014-06-14

Pattex Blog Awards

Hej och glad lördag på er!

En kul och pepp nyhet är att jag har blivit nominerad som finalist i ”Pattex Blog Awards – ett bloggpris där duktiga och inspirerande hobby- och DIY-entusiaster ska hyllas” som de själva skriver. Det känns så kul och ärofullt att jag är en av 5 finalister. Jag skulle bli så glad fall ni ville lägga en röst på mig. Rösta på mig i Pattex Blog Awards här. När ni är på själva röstningssidan, klicka på bilden på mig och sen på Rösta här-knappen.

Tack snälla! ♡

På tal om pyssel och DIY så har jag lagt till tre favoritpyssel i sidomenyn (till höger) på bloggen. Så att det ska gå lätt att hitta dit.

0

Kommentera

Kul och hejja dig! Du har min röst!

Tack snälla du!

yeah! grattis! såklart jag röstar 😀

Åh tack!!

Röstat! Hejja hejja!!

Tusen tack!!

såklart! pöss!

Tack fina!

sveinung

Bra! Du er dyktig! Stemt.

Tack Sveinung!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.