2014-06-26

Hej Bråvalla

Nu åker jag till Norrköping och årets Bråvallafestival. Hela veckan har jag följt väderprognoserna med spänning och förfäran. Gummistövlarna, regnjackan och stickade tröjan är packad. Men jag hoppas ändå på sol och torrt väder. Jag blir glad så länge det är uppehåll faktiskt. Tack på förhand!

Bilden högst upp i inlägget har jag lånat av fina Ulrika. Hon fotar superfint och även om inläggen är något glesa så tycker jag det är en blogg ni ska kolla in.

Vi hörs på andra sidan om pepp, camping, lera, churros (!!!), konfetti, nya vänner och för lite sömn.

0

Kommentera

vilken underbar bild!! och ha så kul, jag önskar att jag kunnat vara där.

bilden, oh my god! hoppas på minimalt med regn och maximalt med churros för din del!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.