2014-06-05

Bär, blommor och ballonger

Instgram

 

Det var ett tag sen jag sammanfattade vad som hänt den senaste tiden genom min telefon och min instagram.

Jag har ätit bär (älskar att bärsäsongen är här nu!!), varit med i tidningen Mama, ätit massa mat på vår soliga balkong, gått tidiga morgonpromenader, vunnit serien med mitt innebandylag (!!), haft svampfrisyr, varit i Paris och stått på händer framför Eiffeltornet, möhippat Jossan, promenerat ännu mer och sett solnedgångar och gula sommarängar, haft Beppe på besök, ätit gröt och bärfrukost samt varit på Petite France och ätit världsgoda bakverk.

Vill ni följa heter jag @Dnilva

0

Kommentera

å my godd, trappbilden långt ner till vänster är perf!

det är kul att få hänga med!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.