2014-05-28

Helgen som inte blev som det var tänkt

Weekend
Weekend
Weekend
Weekend
Weekend
Weekend

 

I helgen åkte vi till Torshälla utanför Eskilstuna för att hälsa på några kompisar. De har byggt en stor fin altan på deras hus och det vankades invigning av den, med grillning, musikquiz och umgänge. Direkt efter jobbet i fredags åkte vi dit och möttes av magiskt väder, ja hela helgen hade så somrigt väder alltså. Fredagen och själva invigningen av altanen var himla kul. Tidigt på lördag morgon kastades alla helgplaner om för att Philip blev dålig. Jag fick ringa 112 och vi åkte ambulans till sjukhuset. Sen ägnade vi resten av lördagen åt att vänta  på provsvar och information om vad som skulle hända. Så sjukt obehagligt när någon som står en så nära blir akut sjuk. Maktlösheten och rädslan är så sjukt hemsk. Nu i alla fall mår Philip bättre och jag är så tacksam över det. Dock väntar bara en lång utredning om vad det kan bero på.

Så på grund av orsaker blev det en lite annan helg än vi först hade tänkt oss. Men på söndagen var vi tillbaka hemma i Stockholm och gick såklart och röstade. Oerhört blandade känslor efter valet. Peppigt att F! kom in men så skrämmande med SDs framfart här i Sverige och ännu sjukare hur mycket främlingsfientliga och högerextrema krafter som har tagit sig in runt om i Europa. Sjukt.

0

Kommentera

amen nej! Hoppas verkligen inte det är något allvarligt och att det är bättre nu!! kramm

krya-pepp till philip!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.