2014-04-14

En helg i Skåne & Halland

Philip och jag har haft lyxen att vi har fått låna en bil av Philips föräldrar före och efter våran flytt. I helgen var det (tyvärr) dags för oss att lämna tillbaka den. Så eftersom bilen egentligen bor i södra Sverige, fick det bli en liten roadtrip ner till Halmstad för att lämna tillbaka den.

A weekend in south of Sweden
A weekend in south of Sweden
A weekend in south of Sweden
A weekend in south of Sweden
A weekend in south of Sweden

När vi ändå var i ”närheten” passade vi på att åka till Helsingborg och hälsa på Patrik och Ida som precis flyttat dit. Vi åt smørrebrø på en uteservering och njöt av att våren är här. Trots ett superkort stopp så gillade jag Helsingborg och tänker att jag ska åka tillbaka snart och se mer av staden.

A weekend in south of Sweden
A weekend in south of Sweden
A weekend in south of Sweden
A weekend in south of Sweden

Övrig tid hängde umgicks vi med Philips föräldrar. Vi kollade på golf, spelade Quizkampen, inspekterade diverse blommor som kommit upp i trädgården och åkte längs med våriga landsvägar. Sen blev det söndag och vi hade två viktiga innebandymatcher uppe i Stockholm. Då tog vi flyget hem igen och sa hejdå till Halmstad för den här gången. Vi ses i sommar.

A weekend in south of Sweden

 

0

Kommentera

den där lilla selectionen av bröd ser ju för jäkla god ut. älskar hbg!

Ja visst gör den! Dessutom var det himla gott också!

amen kuligt! det är ju min hemstad, jag brukade jobba i chockladbutiken på det andra hörnet av torget där ni åt smörgåsar 🙂

Åh, fin hemstad. Jag gillade Helsingborg massor.

Ser pretty amazing ut, med smorrebroden i åtanke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.