2014-03-24

Tjugosju

Happy birthday

I går fyllde jag år. Hipp hipp hurra för mig! Jag hade inte planerat in så mycket mer än att vi skulle äta en kaka som jag nog har ätit de flesta födelsedagarna hittills i mitt liv. Lazy Daisy. En typ av sockerkaka med kolakräm på. Omnom! Men så söt att en nästan får ont i huvudet. Tur att jag bara äter den en gång om året i alla fall.

Philip väckte mig med paket och sång, efter en fin frukost gick vi ut på promenad i solen. Efter lunch bestämde jag att vi skulle gå på bio. The Grand Budapest Hotel. Fina miljöer, knasiga karaktärer och en bra historia. Jag gillade den.

En himla fin dag.

My birthday
My birthday
My birthday

0

Kommentera

stort grattis gulledu! 😀

Tack fina!

så fin alltså, GRATTIS igen <3

Tack snälla du <3

Grattis i efterskott! 😀
Så god tårtan/kakan ser ut! kan man köpa den i nån konditori eller bakar du/ni den själv?

Tack! Jag har bakat den själv. I korta drag är det en sockerkaka med kolakräm på.

Men fina! Jag har ju missat! Grattis i efterskott! <3

Tack snälla <3

Grattis i efterskott och vilken himla fin gif!

Tack snälla!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.