2014-03-14

As long as you love me I’ll never break your heart that’s the way I like it we’ve got it goin’ on

Backstreet Boys Stockholm 2014
Backstreet Boys Stockholm 2014
Backstreet Boys Stockholm 2014
Backstreet Boys Stockholm 2014
Backstreet Boys Stockholm 2014
Backstreet Boys Stockholm 2014
Backstreet Boys Stockholm 2014
Backstreet Boys Stockholm 2014
Backstreet Boys Stockholm 2014
Backstreet Boys Stockholm 2014

Okej, igår kastades jag mentalt tillbaka till mitten av 90-talet. Jag och Angelica var på Backstreet Boys konsert. Ett försök till att ta igen missade konserter när jag var 10 år och dökär i Nick Carter. Det var så himla bra! Visst det har gått 20 !!! år sen dom började som band och både dom och jag har ju faktiskt blivit äldre. Men den där julen 1996 när jag och Hannes fick Backstreet Boys skivan tillsammans. Den lyckan! Och lyckan i att äntligen ha fått se dom live och göra mitt 8, 9, 10, 11 och 12 åriga Jag den tjänsten. Det kändes fint.

Och faktiskt dom var så himla bra, må hända att jag är färgad av nostalgi i mängder. Men det gör inget. BSB 4-ever!

0

Kommentera

åh, hade gärna gjort mitt lilla forna jag den tjänsten också! måste ta igen med lite greatest hits nu tror jag. puss!

Haha jag va SÅ avis på alla andra!!! Visste inte att de spelade i Sverige, har aldrig koll på sånt, men som sagt SÅÅÅÅÅ avis haha 🙂

Alltså det var så himla bra! Synd att du missade det.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.