2014-02-19

Sen sist

Tiden bara rusar iväg och bloggen blir tyvärr lidande. Vi har flyttat och lever i ett kaos av flyttlådor, byggdamm och utan toalett och dusch (som tur är finns det toa i källaren och jag får duscha hemma hos Kristin som bor i närheten). Kameran ligger någonstans i en kartong, som jag inte alls vet var den är så telefonen får vara substitut. Här kommer i alla fall en summering av vad jag hittat på sen sist.

Recent snapshots
Recent snapshots
Recent snapshots
Jag fotades för ett modereportage om svensk design som kommer ut i april/maj. Jag fick grymma ögonbryn och kläderna var så himla fina. Ville ha det mesta.

Recent snapshots
Sista morgonen med den här utsikten från sovrummet. Vad jag kommer sakna Hornstull <3

Recent snapshots
På något mirakulöst sätt (mest Philip som utförde mirakel) var alla flyttlådor packade och vi kunde flytta i lördags.

Recent snapshots
Recent snapshots
Recent snapshots
Hejdå fina lägenhet!

Recent snapshots
Recent snapshots
Efter första natten i nya lägenheten välkomnade solen och en smula vår oss. Kändes så fint och lyckan av att se sol var total!

Recent snapshots
Badrummet, den oändliga historien, ser i nuläget ut såhär. Golvet är på plats och jag tror det kommer bli så himla bra! Nu är det bara ytterväggen i hallen, taket, rör, el och all inredning som ska på plats. Som jag längtar!

0

Kommentera

åh men åh, så jäkla snygg du var (/är)!

Men fina du! Tack <3

du är SÅ SNYGG. och jag hade för mig att ni bara skulle flytta runt hörnet?

Tack!! :* Nja, inte runt hörnet bara, men över Liljeholmsbron. Nu bor vi i Hägersten.

Alltså. Det är sjukt vilken otrolig utstrålning du har.
Och golvet blev amazing! Och den där lägenheten ni lämnade…herregud…skulle ta mig år att reparera den sorgen.

TACK! Ja, golvet känns så himla bra. Är glad att vi stod fast vid det trots att det var lite meckigare att lägga tydligen. Ja, den gamla lägenheten var ju så himla fin. Känns tomt, men jag hoppas den nya blir minst lika bra på nåt annat sätt.

Gud vad fint det kommer bli!!!
och GUD vad fin DU är!

Men tack snälla du!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.