2014-02-12

Längtan

A saturday in March
Cherryblossoms in Kungsträdgården

Just nu är livet ganska intensivt. Jag jobbar och jag packar inför flytten som är på lördag. Jag ser så himla mycket fram emot tills allt bara är klart. Och på nåt sätt har jag fått för mig att när våren kommer och jag är på ”andra sidan” av allt med jobbet och flytten så kommer livet inte rulla på i 180km/h längre.

Då tänker jag njuta och vara i nuet utan tusen tankar på olika splittrade håll.

Jag längtar efter solens första varma strålar, första uteserveringen, träd som knoppas, öppen balkongdörr och fågelkvitter, att få ordning i lägenheten, att få lära känna mitt nya område, att gå till jobbet utan en stressande känsla i bakhuvudet.

Jag längtar till våren som får bli det riktiga startskottet för 2014. För hittills har året gått alldeles för snabbt.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.