2014-01-04

Vintersallad med granatäpple och citronvinägrett

Gott nytt år! Jag attackkickade igång vardagen med att börja jobba igen redan den 2 jan. Hela fina ledigheten fick ett lite för tvärt slut kan jag nog tycka, men skönt med mjukstart och lugnt på kontoret. Efter all julmat vill jag tipsa om en god och himla enkel sallad som jag gjorde här om dagen.

Kale salad

Du behöver:

Sallad
Färsk grönkål (tänkt att det ska räcka till 4 pers)
2st avokado
2,5dl kokad quinoa
Granatäppelkärnor
1-2dl grovhackade pecannötter
Smulad getost (jag blandade feta och chevre)

Vinägrett
1,5 dl olivolja
1,5 dl  vinäger (jag använde vitvin)
Rivet skal av 1 citron
3 msk citronsaft
1 tsk agave sirap (funkar med honung också)

Blanda ihop vinägretten och blanda alla delar av salladen. Häll över vinägretten och ät.

0

Kommentera

Det här såg ju helt sinnessjukt gott ut.

Det var det faktiskt också tycker jag. Testa!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.