2014-01-09

Femtiofem kvadratmeter funkis

Our new apartment
Our new apartment
Our new apartment
Our new apartment
Our new apartment
Our new apartment

Innan vi ska flytta in i vår nya lägenhet behöver den fixas till lite vilket vi håller på med nu. Så varje ledig stund försöker vi tillbringa där. Det är en del som ska göras och massor som ska bestämmas och planeras. Fondväggar ska målas över, badrummet ska renoveras. Helt makalöst vad svårt det är att välja kakel, klinker och inredning. För att inte tala om vem som ska få göra jobbet. Vi har nog bytt tankar typ 50 gånger. Men snart så. Vi river ner gamla tapeter, spacklar, målar och upptäcker små skavanker lite här och var som vi får fixa allteftersom. Ibland känns det rätt segt och svårt att komma framåt, men oftast är det ju rätt kul. Om lite drygt en månad är tanken att vi ska flytta in.

0

Kommentera

FISKBENSPARKETT <33 vad spännande det ska bli att se!

En del av mig tycker det är så sjukt jobbigt att flytta och önskar därför det kommer dröja länge till nästa gång. Den andra delen av mg är lite avis för det kan vara så kul att göra i ordning och skapa sitt hem! Fint!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.