2013-12-07

Lucka nr 7: Berätta om en person som betytt mycket för dig

Blå Lagunen
Croatia aug 2013
Picnic day
Dalälven
Flippin' Burgers

7. Berätta om en personsom betytt mycket för dig

Det finns så många personer som betyder så mycket för mig. Hela min familj, alla har påverkat och format mig till den jag är idag vilket betyder jättemycket för mig.

Men en person som är extra viktig för mig är Philip. Min bästa kompis, sambo och pojkvän. Vi träffades i Piteå i september 2005. Vi hängde och blev riktigt bra kompisar, sen en dag blev vi ihop och sen dess har det varit vi. Philip är bra på så många sätt, han får mig att vara trygg, skratta och vara mig själv. Vi tycker och tänker rätt lika om mycket, men ändå inte om allt. Jag är så himla glad att jag har honom i mitt liv.

Det här är en del av ”Berätta om”-julkalendern av Emily Dahl.

1

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.