2013-12-05

Lucka nr 5: Berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark

New Bomber Jacket

5. Berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark.

När jag läste den här rubriken kände jag att det skulle bli väldigt svårt. Det beror på så himla mycket vilket plagg jag känner mig stark i. I bland kan det vara ett par skor som gör det där extra, eller en skjorta med olika färger, ett par byxor som sitter extra bra eller en jacka som bara känns så rätt. På sista tiden har det varit min bombarjacka som jag har känt mig stark i. Är så himla nöjd med att jag köpte den. Jag känner mig lite argare och lite mer ”bråka-inte-med-mig” i den. Jag tror att jag har behövt det nu den här hösten. Med det sagt så betyder ju inte det att jag är särskilt arg och bråkig. Det är nog snarare avsaknaden av arg och bråkighet i mitt liv som gjort att jag känt att jag behövt det lite av den varan i vuxen ålder.

Det här är en del av ”Berätta om”-julkalendern av Emily Dahl.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.