2013-12-22

Lucka nr 22: Berätta om det du tycker är vackrast hos dig själv

Croatia aug 2013

Det vackraste hos mig är ärligt talat svinsvårt att komma på. För min del är styrkor alltid svårare att komma på än vad svagheter är. Egentligen är det ren skit att det är så. Därför är den här luckan kanske extra bra och nyttig för mig.

Men, något jag gillar med mig själv och värderar högt är att jag bryr mig. Jag bryr mig om hur andra mår och jag bryr mig om någon behöver hjälp. Jag hjälper gärna till och vill att folk ska må bra. Jag är bra på att peppa andra och är (oftast) glad och sprider glädje till folk runt mig. Jag vill väl och vill att hela världen ska vara snäll. Ibland är jag för snäll vilket kan komma tillbaka på mig själv, tyvärr. Men då vet jag i alla fall att jag har varit snäll.

Och om jag ska säga något jag gillar med mitt yttre så är det mina käk- och kindben. Skarpa och markerade som ger karaktär åt mitt ansikte. Det tycker jag är vackert hos mig.

Det här är en del av ”Berätta om”-julkalendern av Emily Dahl.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.