2013-12-19

Lucka nr 19: Berätta om ett foto som berör dig

Gili Trawangan

Den senaste månaden har jag jobbat helt vansinnigt mycket. Jag är på jobbet och jag sover, utöver det hinns inte så mycket annat med. Nya spännande grejer kommer att hända nästa år men det har inneburit sjukt mycket jobb också. Så just nu är bilden ovan en bild som berör mig mycket. Jag vet att jag tjatar ovanligt mycket om den här resan. Att kunna titta på den (plus alla andra bilder vi fotade när vi var ute och reste) gör dels att hela kroppen skriker av saknad. Jag vill tillbaka, jag vill uppleva mer och se mer av världen. Samtidigt så känner jag sån himla tacksamhet och glädje att vi hade möjligheten att resa och uppleva allt tillsammans. Så förbannat bra.

För övrigt peppar jag på julledighet, familjehäng och fix i nya lägenheten.

Det här är en del av ”Berätta om”-julkalendern av Emily Dahl.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.