2013-12-16

Lucka nr 16: Berätta om det bästa köpet i ditt liv

Tokyo
Tokyo
Tokyo Skytree
Hong Kong - Ngong Ping
Hong Kong
Angkor Thom - Cambodia
Vietnam - Ho Chi Minh City
Cambodia
Thailand - Koh Lanta
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
Bali
Gili Trawangan
Untitled
Instagram

Om jag måste bestämma mig för vilket mitt livs bästa köp är skulle jag (utan att tänka efter för mycket) välja min flygbiljett till långresan som Philip och jag gjorde förra året. Asien i tre månader. Tokyo, Hong Kong, Vietnam, Kambodja, Thailand, Kuala Lumpur, Gili Trawangan och Bali. Alla upplevelser, minnen, roliga påhitt, nya vänner, all mat både god och konstig. Att få lite perspektiv på livet och se något annat. Så förbannat värt och jag är så himla glad att jag hade möjlighet att ta ledigt från jobbet och åka iväg. Hur klyschigt det än låter så hittade jag mig själv lite mer och blev en lite bättre människa.

Det här är en del av ”Berätta om”-julkalendern av Emily Dahl.

0

Kommentera

gah. <333

Åh gud vilken upplevelse! Lär jag aldrig få va med om! Så avis på alla er som kunnat resa så! 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.