2013-12-14

Lucka nr 14: Berätta om din stil för ett år sedan

Tokyo

I dagens lucka i julkalendern är det tänkt att jag ska berätta om min stil för ett år sedan. Helt ärligt så känns det inte som om det har hänt så mycket med min stil det senaste året. Jag använder fortfarande samma kläder och trivs ganska så bra i dem. Den enda skillnaden kanske skulle kunna vara att jag är lite mer medveten och köper inte de där onödiga plaggen som ändå bara skulle ligga i garderoben och skräpa. Föra vintern när jag backpackade i Asien hade jag av naturliga skäl inte med mig särskilt mycket kläder och det fick mig att inse att det behövs ju egentligen inte. Jag klarar mig på betydligt mindre än jag tror. Ett sunt uppvaknande tror jag.

Det här är en del av ”Berätta om”-julkalendern av Emily Dahl.

0

Kommentera

Jag känner lite likadant. Stilen har inte ändrats men sättet jag bygger den på har. Här är min lucka 🙂 :
http://hippiechic.blogg.se/2013/december/door-no14.html

Kram, Mia

Fina du! Åh Asien låter skoj, hade jag också velat åka till någon gång, främst Kina & Japan! 🙂

Ha en fortsatt bra tredje advent! Kram, Johanna

Ha en fortsatt bra tredje advent! Kram, Johanna

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.