2013-11-06

Stockholm Filmfestival 2013

I dag är det dags, Stockholm Filmfestival börjar och jag har bokat in mig på en del film. Det är både högt och lågt, lättsamma och lite svårare filmer. Först ut för min del blir Supricefilmen, det är alltså en film som inte får avslöjas vilken det är förrän alla redan sitter i salongen. De år jag hittills har gått på supricefilmen har jag aldrig blivit besviken, hoppas det håller i sig.

Här är några filmer jag ser lite extra fram emot.

12 Years A Slave som också är själva öppningsfilmen för hela filmfestivalen ser jag verkligen fram emot. Handlar om slavhandeln i Amerika. Hans Zimmer har gjort musiken och jag tror det kommer bli riktigt mäktigt. Amerikansk film.

Blå är den varmaste färgen Film från Frankrike. Den här tror jag kommer vara en fin kärlekshistoria, har höga förhoppningar om den.

The Lunchbox En Indisk film som jag hoppas kommer att göra mig varm och glad inombords. Handlar om en lunchlåda som förväxlas och kommer till fel person.

The Priest Children Film från Kroatien/Serbien. Verkar som en ganska knäpp film. En präst kommer till en liten ö och där bestämmer han sig för att det borde födas fler barn. Han tar saken i egna händer och bestämmer sig för att sticka hål på alla kondomer på hela ön. Knäpp och rolig hoppas jag på.

How to Use Guys With Secret Tips Film från Sydkorea som handlar om en tjej som hittar videoband som lär ut hur man manipulerar män. Känns också som en knäpp och bra film.

Någon mer som ska gå på Filmfestivalen?

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.