2013-10-22

En bok, en vas och en hemlig ask

Sunday
I förra veckan fyndade jag på en pop-up loppis precis bredvid mitt jobb. Jag hittade en jättefin gammal kokbok från 60-talet med fina illustrationer och präglingar i bokpärmen. En plåtask med hemligt skramligt innehåll, en låda med fina gamla oanvända blyertspennor och en grön liten vas från Rörstrand.

Sunday
Den gröna vasen får hänga med min träkanin och en fin sten från gammelmorfar.

Sunday
När jag väl fick upp den lilla plåtasken hittade jag massa små nycklar och hänglås. Ingen aning vart nycklarna går, men något fint ska jag nog kunna hitta på att göra med dom.

0

Kommentera

åh så fint.

träkaninen! love it. dessutom peppad på imorrn! tror det blir superbra.

Ååh, hemligt, var kul, hoppas du kan göra något roligt med låsen 🙂 gillar träkaninen!

Så himla fin grön vas!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.