2013-09-26

Up and away

Biarritz

Nu är jag hemma igen efter fyra grymma dagar i Biarritz med jobbet och Surfakademin. Livet rullar på i 180 km/h just nu och jag är redan nu på väg bort igen. Om några timmar är jag i Turkiet där jag ska gå en visning för Wella och Björn Axén på lördag. I går var jag på salongen och förpreppade håret. Nu är jag platinablond. Det är jag superpepp på!

Bilder från den senaste tiden kommer så snart jag är tillbaka igen. Eller så kan ni följa mig på instagram. @Dnilva heter jag där.

 

0

Kommentera

MEN vad du reser! och vad himla kul. hoppas du har det fett, pöss

Biarritz är verkligen så fint. vi har en kompis som kommer från guethary som vi hälsade på i somras. Frankrike är mer är Riveran! Fint!! Var det bra surf där?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.