2013-08-22

Instagramsommaren

Jag vill liksom inte riktigt släppa taget om sommaren än. Jag har verkligen ingen lust att ta på mig mina tighta jeans och stänga in benen i byxor. Helst hade jag haft bara ben jämt, men det blir ju kyligare ute och inne på kontoret är det riktigt kallt så det kommer inte funka i längden.

För att hålla kvar sommaren en stund till tänkte jag sammanfatta hur den har sett ut genom min instagram. Vill du följa mig heter jag @Dnilva.

My instagram summer

Midsommar i dalarna, Margaritas, bad, Spicy Tuna på BarBro♡, Pimm’s, nybakat frukostbröd, biokvällar, utflykter till nya badställen, bebisgos, badtunna i solnedgången, turistturer i Uppsala, häng i Halmstad, hemligt 30-års firande, ljumna kvällar i Kroatien, klarblått vatten, heldag på Gröna Lund med avslutande Fritt Fall.

Så himla bra sommar.

0

Kommentera

Bra idé med en liten sammanfattning, jag måste verkligen skaffa instagram! 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.